Friday, January 20, 2012

Volite L’oreal? GIVEAWAY (30/01/2012)

Izgleda da su blogeri uvidevši koliku moć ima Facebook deo svojih nagradnih igara preselili upravo tamo. U zadnje vreme se srećem sa dosta nagradnih igara organizovanih na FB-u što i ne iznenađuje ako se uzme u obzir broj korisnika Facebook-a i lakše dolaženje do čitaoca. I Internet nagradne igre su dobile svoju Facebook stranicu tako me možete pratiti i tamo:)



  • Naziv giveaway-a:  Holiday giveaway
  • Broj dobitnika: 3
  • Šta dobijate: u pitanju su tri nagrade od kojih svaka sadrži  L'Oreal Total Repair šampon, L'Oreal Total Repair balzam i Night Essence Leave In. Prva nagrada pored ova tri proizvoda obuhvata i NYX loose Pearl Eyeshadow in Sky Pink Pearl i BeautyUK Black Liquid Eye Liner; druga nagrada LORAC Lip Polish in Kiss i BeautyUK Pearl Liquid Liner in Rich Mahogany, a treća NYX loose Pearl Eyeshadow in Turquoise i BeautyUK Pearl Liquid Liner in Sphinx.
  • Od vas se zahteva da: lajkujete Facebook stranicu bloga i sliku sa nagradom, a zatim ispod slike napišete koju od tri nagrade želite. Nakon toga kliknite na link koji vas vodi na blog gde popunjavate formu.
  • Datum završetka: 30.01.2012.
Za učestvovanje kliknite na naziv nagradne igre. Srećno!:)

No comments:

Post a Comment