Tuesday, January 31, 2012

Win Lily Sequin bag! (04/02/2012)

Iza nas je period kada smo svuda mogli da vidimo šljokičaste odevne predmete i aksesoare. I  ako su praznici za nama, nikako ne ostavljajte svoje svetlucave komade u ormanu. Nikada dosta šljokica!:D Ako do sada niste nabavile ništa blještavo, obavezno se priključite ovoj igrici!

Monday, January 30, 2012

Win M.A.C Goodies! (14/02/2012)

Ne sećam se kada je ne blogu zadnji put bio neki giveaway sa MAC proizvodima, prošlo je dosta vremena. Ispravlljam to i za sve devojke koje vole ovaj brend sjajna prilika da osvoje nekoliko proizvoda. Do tada i dalje željno iščekujemo da ovaj brend dodje i kod nas. Srećno svima!: )

Saturday, January 28, 2012

SPA giveaway (04/02/2012)

Verujem da bi vam prijalo da se posle obaveza opustite uz neki SPA tretman.  Ako ne možete da priuštite odlazak u SPA centar, ne treba da si uskratite ovo zadovoljstvo. Pripremite SPA tretman u svom kupatilu, sto da ne?  Kupka, piling, manikir, pedikir, masaža, maska... Na blogu koji organizuje nagradnu igru  možete pročitati i recenzije nagradnih proizvoda koji deluju vrlo primamljivo, a ako vam se sreća osmehne – i sami ih isprobati!

Friday, January 27, 2012

Avène Skincare giveaway (05/02/2012)

Verujem da ste čuli za Avène kozmetiku.  U pitanju je fransucka medicinska kozmetika koja sadrži termalnu vodu kao glavni sastojak.  S obzirom da svaka od nas ima drugačiji tip kože, na njihovoj internet stranici možete da odradite test i saznate koji proizvodi vam najviše odgovaraju i na osnovu toga izaberete svoju nagradu.

Thursday, January 26, 2012

Još jedan BH giveaway! (30/01/2012)

Stvarno volim ove BH palete! <3 Vlasnik sam jedne koju sam osvojila na nagradnoj igri i moram da priznam da me odlično služi! Bilo je dosta problema dok je stigla do mene jer je prvi put misteriozno nestala (?!) u putu, ali ljudi iz kompanije su bili skroz korektni i ponovo su mi poslali poklon! Ah ti poštari, nisam znala da kradu šminku :) 

Wednesday, January 25, 2012

So you think you can rock? (01/02/2012)

Najviše volim ovakve nagradne igre gde čovek može sam da izabere ono što mu se dopada kao poklon i svi zadovoljni: )  Dakle, sami birate šta god želite sa So you think you can rock Etsy shop-a, pod uslovom da vrednost izabranog ne prelazi 16$. Izbor je ogroman i uhvatila sam sebe da 15 minuta listam ponudu:D

Tuesday, January 24, 2012

Clutch giveaway (27/01/2012)

Kako se menja moda, menja se i pismo tašnica. Šarenolika, vesela, manja, veća, sa perjem, krznom, od skaja, lakovana, neobičnih oblika… kakvu vam srce želi i primanja dopuštaju!:) Ja sam fan onih malo većiih i upečatljivih. Ako ste dovoljno vešti ovako nešto možete i sami napraviti. Do tada upišite svoje podatke i okušajte sreću sa ovom torbicom! 

Monday, January 23, 2012

Oriflame and Swarovski giveaway! (22/02/2012)

Nedavno sam otkrila jedan simpatičan domaći blog na kome uvek pronađem neku korisnu informaciju, recenziju ili preporuku. Svakako vam preporučujem da svratite jer je u toku nagradna igra a verujem da ćete pored toga pronaći još puno toga interesantnog. Igra je otvorena samo za područje Srbije.

Saturday, January 21, 2012

Always in Trend – Silver (GIVEAWAY) (04/02/2012)

I ako imam dosta bižuterije, nakit od srebra mi je uvek na prvom mestu i za mene nikada neće izaći iz mode. Sa zlatom nešto nikada nisam bila u ljubavi, ne izgleda mi lepo. Jedno vreme vladala je pomama za ogrlicama sa imenom (možda još uvek vlada?!) a ako nećete svima bas da otkrijete ime, onda će vam dobro doći samo prvo slovo:) Slovo po izboru sa malim anđelkom čeka svog vlasnika!

Friday, January 20, 2012

Volite L’oreal? GIVEAWAY (30/01/2012)

Izgleda da su blogeri uvidevši koliku moć ima Facebook deo svojih nagradnih igara preselili upravo tamo. U zadnje vreme se srećem sa dosta nagradnih igara organizovanih na FB-u što i ne iznenađuje ako se uzme u obzir broj korisnika Facebook-a i lakše dolaženje do čitaoca. I Internet nagradne igre su dobile svoju Facebook stranicu tako me možete pratiti i tamo:)

Thursday, January 19, 2012

Need new blog template? (22/01/2012)

Nije lako voditi blog. Bez obzira o čemu pišete, blog zahteva delić vašeg vremena i znanja. Super je ako se razumete u HTML i ostala čuda jer ste onda na poznatom terenu. Ako to nije slučaj, onda ste u problemu. Sreća tu su razni tutorijali i sajtovi koji će vam olakšati učenje i rad… Blog template će vam odlično doći ako planirate da pokrenete blog ili već imate jedan kome treba  kompletan makeover. Izaberiti jedan koji vam se sviđa i držite pesnice nekoliko dana dok ne saznamo ko je dobitnik!

Wednesday, January 18, 2012

Shoes giveaway (21/01/2012)

Nikad dosta cipela zar ne?:) Ne znam da li znate da su oko 1500. godine isključivo muškarci nosili cipele sa potpeticom? Deluje ludo, ali eto vremena su se promenila pa danas na sreću štikle krase žensku nogu. Jedan primerak ShoeMint cipela će prošetati srećnica koja bude izvučena, čak će moći da izabere cipele koje joj se najviše dopadaju. Dve dizajnerke Nicole Chavez and Rachel Bilson pobrinule su se da vam otežaju izbor ali verujem da ćete se već nekako snaći sa ovim silnim cipelama :)

Tuesday, January 17, 2012

Beyonce Pulse giveaway (21/01/2012)

Lansiranje parfema sa svojim imenom postalo je neka vrsta trenda u Holivudu, tako da malo ko da nema svoj parfem. Poznati su od toga napravili pravi biznis i zadovoljno trljaju ruke. Ovakvi parfemi mi nisu preterano privlačni i ne mogu da prestanem da ih povezujem sa nečim nekvalitetnim. Predrasuda ili ne? Bez obzira na to svakako bi bilo lepo dobiti ga u nagradnoj igri!:)

Monday, January 16, 2012

Win some clothes! (14/02/2012)

Blog je malo promenio ruho, bile su mu potrebne neke promene ali zbog obaveza nikako nisam uspevala da uradim ono što sam imala na umu. Čini mi se da je ovako preglednije, a nadam se da se i vama dopada:) Novina je i Facebook stranica, ukoliko vam je lakše da me pratite na taj način. Ovu nedelju započinjemo igricom u kojoj će biti 5 dobitnica! Malo je drugačija u odnosu na druge nagradne igre jer se održava na Facebook-u ali verujem da vam to neće predstavljati problem jer je većina nas prisutna na ovoj mreži. Nove krpice nikada nisu na odmet tako da vas pozivam da se priključite, pravila su jednostavna a svako može pronaći nešto interesantno za sebe među ponuđenim nagradama! Na slici je prva nagrada. 

Saturday, January 7, 2012

Handmade jewelry (15/01/2012)

Sjajan ručno rađeni nakit poklanja vam Sanita sa bloga S. Art Jewelry. Giveaway je otvoren za ex-YU zemlje. 

Wednesday, January 4, 2012

Here we go again! :) (08/01/2012)

Hej, pozdrav za sve drage čitateljke i evo i prvog posta u novoj godini!:) Nadam se da vam je godina počela lepo (čitaj: sa poklonima) i od srca vam svima želim puno sreće i osvojenih nagrada u 2012.!
Photo by: mohawkvalleyguide.com