Wednesday, February 29, 2012

GIVEAWAY - Marry Me! by LANVIN (20/03/2012)

Ovaj pafrem je u stvari liminitaro izdanje istoimenog parfema iz  2010. godine, a namenjen je  danu zaljubljenih 2012. Samo ime govori da parfem treba svojim mirisnim notama da nas podseti na ljubav i emocije. Random.org bira dobitnika! Želela da skrenem pažnju devojkama koje su u komentarima ostavljale svoje podatke za učestvovanje da to u buduće ne čine jer samim tim nisu ni učestvovale u nagradnoj igri. Potrebno je da kliknete na naziv nagradne igre kako bi se otvorio blog koji organizuje nagradnu igru gde je potrebno ostaviti svoje podatke:)

Tuesday, February 28, 2012

Look Fabulous Everyday Giveaway! (15/03/2012)


Prošle nedelje dobila sam još jednu blog nagradu, i to kod Nine na blogu, zahvaljujem joj se još jednom ta tome:) Zbog obaveza nikako ne mogu da uhvatim malo vremena da se posvetim zadatku i napišem post na tu temu ali svakako ću to učiniti u narednih par dana. Volela bih da čujem od vas kakve nagrade bi u buduće želele da vidite na blogu? Šta je to što vas najviše zanima: šminka, garderoba i obuća, parfemi,  nakit, nešto treće...? Tako bi mi olakšale posao i traženje:)

Monday, February 27, 2012

Giveaway – vintage, retro, classic or sport? (02/03/2012)

Pred vama je težak zadatak da odaberete jedan od ova četiri stila, a svaki od njih prate i odgovarajuće nagrade! Jako mi se dopala ova ideja, svaka čast za kreativnost! Takođe bacite pogled i na ostale postove, čekaju vas zanimljivi DIY projekti i još mnogo toga…

Friday, February 24, 2012

Extraordinaire Giveaway! (31/03/2012)

Ovu igricu sam pronašla pre nedelju dana tako da pretpostavljam da ima devojaka koje su već ostavile svoje podatke, ali stvarno mi je bilo žao da je preskočim jer verujem da ovde ima dosta okorelih lakoholicarki! Ako jos niste otkrile radost i zabavu prilikom pečatiranja noktiju, ne znate šta propuštate:) Sada na jednom mestu imate sve što je potrebno da ukrasite svoje noktiće!

Thursday, February 23, 2012

One more dress giveaway!:) (27/02/2012)

Sećam se da je jedna od prvih nagradnih igara, pre nekoliko meseci kada je pokrenut ovaj blog, bila slična ovoj. U pitanju je bila svečana maturska haljina. Zato nisam mogla da odolim i preskočim je :) Ovog puta dobitnica sama bira haljinu, neke od njih bi mogle da posluže i kao venčanice, pa kome treba... :D Na slikama su neke od haljina koje su se meni najviše svidele.

Wednesday, February 22, 2012

GIVEAWAY Clarisonic Mia! (11/03/2012)

Četka za čišćenje lica? Hmm malo me užasava pomisao da ribam četkom osetljivu kožu lica mada sigurno ima devojaka kojima bi ovakav tretman bio savršen. Ova spravica je mnogo je hvaljena na internetu – kažu da smanjuje pore, uklanja šminku bolje nego bilo koje drugo sredstvo, uklanja mrtve stanice kože i vraća licu mladalački sjaj… 

Tuesday, February 21, 2012

Blog nagrada + mali giveaway:)


Dobila sam svoju prvu blog nagradu! :) Zahvaljujem se puno Nani na tome! Ako sam dobro razumela, pravila mi nalažu da napišem sedam svari o sebi i prosledim nagradu na petnaest blogova.  Kada je u pitanju prvi zadatak, par minuta sam razmišljala šta bih to mogla da napišem jer nekako mi je uvek najteže da pišem o sebi. Na kraju sam se našla u problemu kako sve da skratim na samo sedam činjenica:)


Monday, February 20, 2012

Ladies do you need a new dress ?(26/02/2012)


Greškom kupljena u pogrešnoj veličini, haljina u US veličini 12, čini mi se da je u pitanju evropska 40. Dovoljna su dva jednostavna koraka kako bi učestvovali.

Saturday, February 18, 2012

Lacoste and Vivienne Westwood giveaway (03/03/2012)


Beauty Boudoir slavi svoj prvi rođendan što je odličan povod za nagrađivanje! Lacoste Touch of pink set pored toaletne vode sadrži i gel za tuširanje i losion za telo. U pitanju je lagan, nežan i ženstven miris koji spada u grupu cvetno-voćnih parfema. Kao druga nagrada Naughty Alice, parfem Vivienne Westwood, namenjan jakim ženama koje su sklone upotrebi parfema namijenjenih jačem polu. U svakom slučaju odličan izbor. Giveaway je otvoren za UK i evropske čitaoce. I mi smo valjda u Evropi, bar geografski!:)

Friday, February 17, 2012

Giveaway – Guess narukvica! (29/02/2012)


Ako ne pratite Facebook stranicu ili ste juče propustili ovu nagradnu igru, red je da vas i ovde obavestim. Kod Jovane na blogu možete da osvojite predivnu srebrnu narukvicu! 

Thursday, February 16, 2012

Osvojite unikatni nakit! (28/02/2012)


Kod moje drage blogerke Jecke u toku je prvi giveaway! Jecka nam u saradnji sa Aleksandrom koja pravi  nakit i još mnogo toga interesantog, poklanja minđuše, ogrlicu + bilo šta po izboru. Možete sami osmisliti šta god poželite! Giveaway je otvoren samo za Srbiju. Zaista  volim unikatni nakit i svaki put se oduševim kada vidim šta sve talentovane devojke umeju da naprave, tako da bih mnoge od ovih sitnica rado spakovala u svoju kutiju za nakit:)

Wednesday, February 15, 2012

Planner giveaway (29/02/2012)


Umesto dosadog klasičnog rokovnika, smestite u torbicu jedan simpatični šareni koji će vam pomoći da bolje organizujete svoje vreme:) Sadži 400 stranica formata A6 tako da staje u svaku tobricu.

Tuesday, February 14, 2012

Burgundy faux leather satchel (08/03/2012)

Evo adekvatne zamene za poznatu tobru britanskog brenda Mulberry - Alexa! Ako vam se sreća osmehne, u torbi vas čeka još mnogo toga interesantnog!

Monday, February 13, 2012

Smashbox GIVEAWAY (09/03/2012)

Za proizvode kozmetičke kompanije Smashbox mnogi tvrde da su u rangu sa MAC-om, ako ne i kvalitetniji. Naravno, na našem tržištu je još uvek nemoguće kupiti ove proizvode, a na internetu se prodaju i reklamiraju brojne kopije pa budite na oprezu ako se odlučite za kupovinu.

Saturday, February 11, 2012

Neon love (14/02/2012)

Ovu giveaway nedelju završavamo neon bojama. Neon clutch japanskog brenda At silicone obradovaće jednu devojku!

Friday, February 10, 2012

Wedges giveaway (20/02/2012)

Zatrpani smo snegom, temperatura je u debelom minusu i čini se da su leto i lepo vreme daleko od nas. Ipak, razmišljajmo o toplom vremenu kako bi nam brže prošla ova zima. Ja počinjem od obuće:)

Thursday, February 9, 2012

Sweetaholic Giveaway (20/02/2012)

Rođendanski giveaway Life of a Sweetahoilc bloga i čak 10 dobitnica, kako bi što više devojaka imalo šansu da osvoji neku nagradu... 

Wednesday, February 8, 2012

Chanel “Boy” (Rouge Coco Shine) GIVEAWAY (10/02/2012)

Chanel Coco Shine ruž za usne se na brojnim testovima pokazao kao jedan od najpostojanijih a veliki plus je i nega koju pruža usnama, jer ima svojstva balzama.  Nije preterano pigmentisan, ali zato daje svilenkast i sjajan izgled usnama. Od ponuđenih 18 nijansi, ona sa nazivom Boy je izazvala veliko interesovanje žena i devojaka širom sveta, u pitanju je tzv. boja mesa. Upravo Boy je nagrada koju možete osvojiti. Igra je internacionalna.

Tuesday, February 7, 2012

Panda slippers and stuff!

Danas imamo na meniju kućnu obuću – jedne preslatke panda kućne papuče! Pored njih dobitnik će osvojiti i mini Dior parfem i sapun, a dok broj followera na blogu ne dostigne 500, s vremena na vreme nagradi će se pridružiti još neke stvarčice. 

Monday, February 6, 2012

Valentine Giveaway (14/02/2012)

Na Romwe sajtu cene su prilično raznolike, ali za 60$, koliko iznosi vrednost kupona koji možete da osvojite, možete da nađete zanimljive krpice.

Saturday, February 4, 2012

Win romantic floral watch! (08/02/2012)

Jedna sam od onih kojima uvek fali 5-10 minuta za spremanje i baš toliko kasnim! Iritantna navika koja nervira druge ljude, znam. Zato je tu kao preventiva sat koji žuri 15 minuta!:) Kod mene provereno deluje:) Ako nemate sat ili vam treba novi onda čitajte dalje!

Friday, February 3, 2012

Sigma $15USD Gift Certificate Giveaway

Ova igra traje već duže vreme, pa pretpostavljam da su se neki od vas već i priključili. Evo o čemu se radi - potrebno je sakupiti 1000 lajkova na Facebook stranici bloga, trenutno  je ta brojka oko 850. Dakle svi koji se niste prijavili do sada lajkujte i učestvujte kako bi što pre saznali ko je dobitnik!:)

Thursday, February 2, 2012

Chanel nail polish giveaway! (04/02/2012)

Da vas upoznam, ovo su April, Maj i Jun! Tek puštene u prodaju nove nijanse Chanel lakova i to po ceni od 26$ za bočicu! Malo li je!  

Wednesday, February 1, 2012

Zara & Marc Jacobs Giveaway

Ljudi, hvala vam od srca što u tolikom broju pratite Facebook stranicu, ja sam srećna kao malo dete:) Obratite pažnju i na sidebar, tu se igrice svakodnevno smenjuju i ubacuju se nove, bar se trudim da bude tako ako me obaveze ne spreče. Čini mi se da bi bilo nekako previše da sve to strpam u jedan post. Naravno tu je i Twitter gde se objavljuje sve ono sa Facebook-a i bloga tako me možete pratiti i tamo ako vam je lakše:) Danas opet birate poklon i to odlučujete između tri Zara i jedne Marc Jacobs haljine!