Monday, April 9, 2012

Shoes giveaway (11/04/2012)


Momci nikada neće uspeti da shvate ljubav između žena i cipela kao i potrebu da zadnji dinar ostavimo kako bi kupile jedne:) Ne morate da date malo bogatstvo za ove cipele, dovoljno je da ostavite svoje podatke i držite palčeve!

Friday, April 6, 2012

ALEXANDER MCQUEEN SKULL SCARF (30/04/2012)


McQueen marame su već duži period totalni hit! Hrabre i smele sa prepoznatljivim printom lobanje, ove marame su  još jedna od onih stvari koje ćete ili obožavati ili prezirati. Čuvena marama sada može biti vaša u samo nekoliko jednostavnih koraka!

Wednesday, April 4, 2012

Accessory Giveaway (14/04/2012)


Glitz Glam Budget blog i Haute Glam Boutique vam poklanjaju komad nakita po vašem izboru!

Tuesday, April 3, 2012

Giveaway: Alluring Salon (06/04/2012)

Samo nekoliko dana nas deli od kraja ove nagradne igre! Možete osvojiti multi-tasking sprej za kosu CHI Farouk Royal Treatment Ultimate Control koji obezbeđuje sjaj i volumen kosi, kao i UV zaštitu, OPI lak u ružičastoj nijansi koji pripada limitiranoj kolekciji namenjenoj prikupljanju sredstava za borbu protiv raka dojke - još jedan je u nizu proizvoda kojima je kozmetička industrija dala svoj doprinos ovoj kampanji. Pored njega, tu je i OPI Sheer Your Toys, prelepa siva nijansa, kao i šampon za volumen i revitalizaciju kose.

Monday, April 2, 2012

Let’s win:) Neutrogena giveaway! (14/04/2012)

Moram da priznam da mi je blogovanje mnogo nedostajalo! Laptop je konačno popravljen, ali čini mi se da ne bih imala vremena da se bavim blogom čak i da je bio u funkciji. U svakom slučaju drago mi je da se ponovo družimo:) Hvala divnim devojkama koje su mi slale mejlove i poruke na Facebook stranici! U nekom od sledećih postova pokazaću vam nagrade koje su stigne na moju adresu u prethodnom periodu a do tada ću se potruditi da vam nadoknadim ono što smo propustili u prethodnih mesec dana. Za početak tu je Neutrogena giveaway i prilika da osvojite sedam odličnim proizvoda!