Wednesday, September 21, 2011

Sigma Travel set GIVEAWAY (1/10/2011)

Ovaj put želim da sam vama podelim jedan fenomenalan giveaway u kome možete dobiti vrlo praktičan set Sigma četkica za šminkanje u kome se nalazi sve što vam treba. Vrednost seta je 49 dolara. Posedujem za sada samo jednu Sigma četkicu kojom sam prezadovoljna. U pitanju je Sigma Miss Taylor Kabuki koju sam osvojila na giveawayu (a gde drugo:D) i to na blogu Ivana thinks pink i prezadovoljna sam kvalitetom! Evo kako izgleda set koji možete da osvojite ovaj put!



  • Naziv giveaway-a:  Sigma Travel set Naughty in Black giveaway
  • Broj dobitnika: 1
  • Šta dobijate: komplet Sigma četkica za šminkanje koji se sastoji iz 8 delova (large podwer brush, foundation brush, large angled contour, tapered blending brush, eye shading brush, concealer brush, pencil brush, duo fibre)
  • Od vas se zahteva da: pratite blog preko Google Friend Connect-a. Ako želite da ostvarite pravo na dodatne unose i povećate šansu da dobijete nagradu možete da pratite blog na Facebook-u, Twitteru, postujete o ovoj igru na vašem Facebook profilu, pratite Youtube kanal blogerke, a ako imate blog napišite post ili stavite sliku u sidebar.
  • Datum završetka: 1. oktobar

Srećno!:)

2 comments:

  1. Ja imam te cetke od juna meseca, i moram da kazem da su najbolje nesto za nanosenje make upa sto sam imala...i mislim da su MACu prava konkurencija, ako ne cak i bolji su od njih.
    Super ti je blog, jako lepa ideja da stavis sve nagradne igre na jednom mestu. Ja cu od sledece nedelje pusiti svoju... bice veliko iznenadjenje :))))

    ReplyDelete
  2. Citala sam komentare da su u rangu sa MAC-om, ja imam samo tu jednu ali planiram da prosirim kolekciju kad su tako dobre. Jedva cekam da vidim u cemu se radi u igrici:)

    ReplyDelete