Wednesday, October 26, 2011

Beauty Blogette giveaway (30/10/2011)

Pošto vidim da još ima devojaka koje ostavljaju podatke za učestvovanje kod mene na blogu, još jednom da naglasim da ja NE organizujem nagradne igre i kod mene na blogu NE ostavljate svoje podatke, ja vas samo informišem o igrama. Ako želite da učestvujete potrebno je da kliknete na naziv giveawaya koji je linkovan i obeležen narandžastom bojom. Eto nadam se da smo sada to razjasnili, bila bi šteta da propustite šansu da osvojite nagradu zbog toga što ste ostavili komentar na pogrešnom mestu!:)
Za danas nagradna igra u kojoj možete da osvojite China Glaze Crackled Concrete, e.l.f. Liquid Eyeliner in Black & e.l.f. Super Glossy Lip Shine Spf 15! Igra je međunarodnog karaktera a završava 30.oktobra.




  • Naziv giveaway-a: NAGRADNA IGRA!
  • Broj dobitnika: 1
  • Šta dobijate: China Glaze Crackled Concrete, e.l.f. Liquid Eyeliner in Black & e.l.f. Super Glossy Lip Shine Spf 15 in Goddess.
  • Od vas se zahteva da: odgovorite na pitanje kakve lakove bi voleli da osvojite u budućim nagradnim igrama (brend, boja, vrsta…), nakon toga popunite formu na sajtu, a ako želite lajkujte Facebook stranicu i tvitujte o nagradnoj igri.
  • Datum završetka: 30.10.2011.

Srećno!:)

No comments:

Post a Comment