Tuesday, November 15, 2011

Pitali ste - odgovaram + Asos Jewelry giveaway (19/11/2011)

U poslednje vreme stiglo mi je dosta mailova sa pitanjima o međunarodnim nagradnim igrama, paketima iz inostranstva, carinjenju i drugim stvarima vezanim za slanje nagrada. Bez brige, paketi iz inostranstva stižu bez problema! :)
 
Photo by: S media


Vodite računa o tome da li je nagradna igra međunarodnog karaktera. Ukoliko jeste, problema oko slanje ne bi trebalo biti. Paketić će vam doneti poštar na kućnu adresu, bez ikakvog plaćanja dostave carine ili neke druge naknade. Troškove plaća onaj ko vam šalje nagradu. Sa carinjenjem nisam do sada imala posla jer su uglavnom u pitanju bile stvari manje vrednosti a i na paketu je uvek bilo naznačeno da je u pitanju poklon. Nemojte se iznenaditi ni zabrinuti ako paket bude otvaran, to je kod nas normalna procedura.

Međutim niko vam ne može garantovati da će vam blogerka zaista poslati nagradu. Da, ima i toga nažalost. Ali svako vodi svoj blog onako kako misli da treba pa ne vredi trošiti reči na ovakve slučajeve. Ipak većina devojaka je maksimalno korekna. Niko vam ne može garantovati ni da će nagrada stići do vas čak i ako je poslata. Poznati su vam verovatno slučajevi poštanskih službenika sa dugačkim prstima:)

Ipak, ovo su uglavnom usamljeni slučajevi. Većina blogerki je korektna i ljubazna, paketić će stići do vas za najviše tri nedelje ako putuje preko okeana. Nadam se da sam ovim postom odgovorila na sva vaša pitanja i razjasnila neke  nedoumice koje su vas sprečavale da učestvujete u nagradnim igrama:) Ako vas još nešto zanima slobodno pišite!

Za one nagradne igre kojima nije posvećen post obratite pažnju na sidebar, kako ne bi propustile nešto zanimljivo. I za kraj Asos giveaway!



  • Naziv giveaway-a: G I V E A W A Y !!
  • Broj dobitnika: 3
  • Šta dobijate:  možete da birate izmedju tri poklona  1 - Alexander Mc Queen look-a-like ring, 2 - Cross Ring, 3 - Cross Earrings & OMG necklace. Sav nakit je sa sajta Asos.
  • Od vas se zahteva da: pratite blog preko Google Friend Connect-a  ili Facebook-a i ostavite svoju e-mail adresu u komentaru. Ne zaboravite da napišete koju od tri nagrade želite.
  • Datum završetka: 19.11.2011.


Za učestvovanje kliknite na naziv nagradne igre. Srećno!:)

No comments:

Post a Comment