Tuesday, October 18, 2011

MAC giveaway! (31/10/2011)

Imate priliku da osvojite karmine iz MAC Posh Paradise limited edition jesenje kolekcije koja je puštena u prodaju 15 septembra. S obzirom da je kod nas još uvek nemoguće nabaviti MAC kozmetiku (osim fake proizvoda), nadam se da će vam igra biti zanimljiva:) Ovaj put nagradi će se obradovati čak tri srećne dobitnice!


  • Naziv giveaway-a: MAC Mattene Lipsticks and Makeup Bagfrom asoftblackstar Etsy
  • Broj dobitnika: 3
  • Šta dobijate: dobitnica prve nagrade osvaja 5 MAC Mattene karmina iz Posh Paradise kolekcije (Eden Rouge, Deliciously Forbidden, Unknown Pleasures, Potent Fig, Seeds of Desire ) upakovanih u ručno rađeni neseser za koga imate priliku da sami izaberete materijal i boju. Druga i treća nagrada sastoje se od jednog MAC Mattene karmina, kreona  i nesesera.
  • Od vas se zahteva da: kao i obično pratite blog preko Google Friend Connect-a, Facebook-a i Twitter-a i iz online prodavnice odaberete željeni neseser i ostavite e-mail.
  • Datum završetka: 31.10.2011.



Srećno!:)


2 comments:

  1. Odlican blog ;). Imam pitanja kako staviti giveaway u sidebar(Odnosno kako napraviti sidebar)I gago napraviti oovo gore gde pise
    Aktuelne nagradne igre
    Kako osvojiti nagradu?
    Dodaj nagradnu igru!
    O blogu
    Kontakt

    ReplyDelete
  2. Laik sam sto se tice ovih stvari ali pokusacu da ti pomognem:) Stranice se prave na slican nacin kao i novi post samo izaberes opciju izmeni stranice i nakon toga dodas novu stranicu.
    Giveaway stavljas u sidebar kao novi gadzet, dodas sliku i dodas joj naziv i link! Nadam se da sam bila od pomoci:)

    ReplyDelete